Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2015 16:44 - ПОЕЗИЯ И ПРОЗА ОТ БЪДЕЩЕТО- ФЕНОМЕНЪТ НАСТЯ БАРАКТАРОВА
Автор: antoanett75 Категория: Хоби   
Прочетен: 495 Коментари: 0 Гласове:
0



ТВОРЧЕСТВОТО Й Е МЕДИТАЦИЯ И РЕЛАКС, ЗАРЕЖДАНЕ С ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ, ЗАЩОТО Е САМО ПОЗИТИВНО. ПИШЕ ПО 37 КНИГИ НА ГОДИНА- НЕЩАТА СЕ ИЗЛИВАТ ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ. ЦЕЛТА Е ЕДНОВРЕМЕННО С МЪДРОСТТА, ДА СЕ ПРОБУДЯТ МЕЧТИТЕ ЗА ПО-КРАСИВ СВЯТ.

Родени да летим

 

В книгата са събрани  брилянтно изчистени, битуващи в светлината и вълшебната, прекрасна гама на света, оттатък негативизъм и страдание- поеми, стихове и хайку, посветени на любовта и приятелството, на радостта и щастието, на безкрайността и вечния полет на душата, който твори Вселени. В проблематиката на книгата е втъкана темата за вечното усъвършенствуване и стремежът към Светлината, Просветлението, към най-висшите състояния на Духа. Поезията лекува душата с красотата, позитивизма и истината, с просветляващите стихове, които ни тласкат към свобода. Послания, които отправяме към всички светове, във вид на стихове, за да се върнат към нас чрез състоянията на вечно блаженство.

„Поетичният език на Настя Байрактарова е образен, предметен, изпълнен със свежест, горещ. Отразяващ великото тайнство на живота, радостта, енергията на младостта, пламъка на чувството.

Творческата й природа гори от радост, пее в щастливите кътчета на сърцето и писателката споделя с публиката единствено онова, което е породено от радостта и прекрасните изживявания, събирани и вплетени в пъстрата мозайка на живота и въплътени в творбите й. В образния й дух е кондензирана духовната енергия на душа, кръстена във волността и свободата. Творчеството на Настя Байрактарова, изобилства от необуздана фантазия, възторг, багри и звуци, вик на влюбеност и красота.Тя е индивидуалност, която се отличава от всички течения и теми в българската литература, извеждаща я на друго ниво на мислене и висота, свързано с общочовешките ценности и борбата за мир, толерантност и духовно израстване, победа над страданието  в живота и сливане с извора на космическата Светлина. Авторката притежава свой стил и особена, аристократична мелодичност на стиха и изказа, оплождащи поезията с нови, нестандартни теми, философии, образи и виртуозност на поетичния свят.“

 

КНИГАТА СЕ НАМИРА В САЙТА:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E0%EA%F2%E0%F0%EE%E2%E0




Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: antoanett75
Категория: Хоби
Прочетен: 10723
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930